Eksamen, eksamen, eksamen...

Nå er det eksamensperiode for mange, det merkes hvertfall godt på universitetsbiblioteket her i Stavanger. Man må helst være på biblioteket før klokken 8 på morgenen, for i det hele tatt å få plass.

En rolig søndagsformiddag som denne tenkte jeg jeg ville finne meg plass, men der tok jeg feil... Så nå sitter jeg i fjerde etasje på avdelingen for data og elektro-teknikk, vindusplass og helt stille, klar for å hive meg over pensum.Nå er det egentlig ikke så lenge til eksamen, selv om det samtidig er ei stund til. Vi har en stor eksamen i februar på 30 (!!) studiepoeng. Frem til da er det en del arbeidskrav igjen, presentasjoner og selvfølgelig lesing. Lesingen behersker jeg bra, men merker jeg fort kan bli overveldet av alle arbeidskrav og gjøremål fremover. Vel vel, en dag om gangen, så går det seg nok til! Og skulle det ikke gå seg til, så går det også bra. Note to self.

Masse lykke til med eksamen og eksamensforberedelser til alle andre studenter!#studie #universitet #skole #lesing #blogg #hverdag #sosiologi #sosionom #sosialtarbeid #eksamen #november #høst #bibliotek

 

2 kommentarer

Hanne Line

19.11.2017 kl.22:15

Lykke til med lesingen :)

sterkimegselv

19.11.2017 kl.22:35

Hanne Line: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

sterkimegselv

sterkimegselv

23, Stavanger

En hverdagsblogg om psykisk helse, musikk, studie- og arbeidsliv, kosthold og trening. Jeg vil si jeg har fått mye livserfaring tross relativt ung alder. Etter en vanskelig ungdomstid med mye motgang, har jeg funnet ut at jeg, tross alt, faktisk er sterk i meg selv. Håper jeg kan bruke disse erfaringene til noe positivt også på denne bloggen, ved å inspirere deg som leser.

Kategorier

Arkiv

hits