Når søtsuget melder seg

En kjapp oppdatering fra her jeg sitter i rene, ubrukte treningsklær og venter på at de hjemmelaga brownie-muffinsene skal bli klare i ovnen, på en kanskje litt for sen mandagskveld.

Idag møtte jeg ei go' venninne igjen, Camilla. Hun skriver selv, bloggen hennes er www.hevhodet.blogg.no, en veldig hyggelig blogg å følge - finner egentlig alt fra gode oppskrifter, til personlige innlegg, til innlegg om mote; med andre ord en blogg om litt av hvert. Vi feiret starten på uka med et skikkelig godt måltid på en thaimatrestaurant ute i Sandnes. Hyggelig å se hverandre igjen og catche up litt siden sist vi så hverandre. Fikk jobbet litt både hjemme og på biblioteket idag med sosiologi - et egentlig interessant fag, men synes boka på pensum er litt tørt skrevet. En stor skoleeksamen, på samlet 30 studiepoeng, er ikke så altfor langt unna. Selv om den ikke er før i januar-februar, merker jeg litt til presset allerede nå. Jeg ønsker jo en god karakter, så prøver å ha litt eksamensfokus allerede nå. 

Utover skolearbeid og venninnetreff har jeg gått rundt i treningsklær i hele dag, så og si til ingen nytte. Jeg sitter fortsatt i dem, men nå ved kjøkkenbenken og venter på at de hjemmelaga brownie-muffinsene skal bli ferdige. FOR en bra start på sunnhetsuken da, eller hva?Nå skal vi kose oss her i heimen med bakst! Webcam-bildet strider imot vår generasjons "her er alt perfekt"-image, men la gå. Vi har det dessverre sjelden superstriglet på kjøkkenet... 

Håper dere også har hatt en fin mandag!


#blogg #hverdag #skole #studier #vennskap #mat #venninne #høst #november #mandag #eksamen #bakst

 

8 kommentarer

Guro

13.11.2017 kl.23:32

Det hørtes egentlig veldig koselig ut :) Kos deg masse med muffinsene :)

sterkimegselv

15.11.2017 kl.20:00

Guro: Takk! De ble kjempegode :)

Victoria Larsen

14.11.2017 kl.00:59

Så koselig :-)

sterkimegselv

15.11.2017 kl.20:00

Victoria Larsen: Ja, det må være litt lov av og til med slik hverdagskos :)

Lilli

14.11.2017 kl.14:07

Så koselig, kan ikke alltid være like sunn ;D

sterkimegselv

15.11.2017 kl.20:00

Lilli: Hehe, det stemmer!

14.11.2017 kl.22:00

Ha ha, nei det er ikke alltid så lett å holde seg borte fra godsakene altså :-P Er selv inne i en periode nå hvor jeg bare har lyst på alt usunt. Angående det å bare gå rundt i treningsklær til ingen nytte, så har jeg vært der i dag haha.

sterkimegselv

15.11.2017 kl.20:00

Anonym: Godt å høre jeg ikke er alene med det, hehe!

Skriv en ny kommentar

sterkimegselv

sterkimegselv

23, Stavanger

En hverdagsblogg om psykisk helse, musikk, studie- og arbeidsliv, kosthold og trening. Jeg vil si jeg har fått mye livserfaring tross relativt ung alder. Etter en vanskelig ungdomstid med mye motgang, har jeg funnet ut at jeg, tross alt, faktisk er sterk i meg selv. Håper jeg kan bruke disse erfaringene til noe positivt også på denne bloggen, ved å inspirere deg som leser.

Kategorier

Arkiv

hits