Jeg lever enda

Da var det ei stund siden sist, gitt. Dagene og ukene har vært utrolig travle, utfordrende, men samtidig gode og givende. 

Siden sist har jeg publisert en "ny" original-låt på SoundClouden min, den kan du sjekke ut ved å klikke deg inn her

I halloween-helgen kjørte jeg til Haugesund sammen med søstera mi og samboeren som skulle på fest hos en kompis. Meg og søstera mi besøkte mitt tidligere arbeidssted, som forresten er Haugesunds beste uteplass, hvor det ble holdt karaoke. Utrolig gøy kveld, med masse god stemning! For ikke å snakke om hjemturen til Stavanger igjen, med meg som edru sjåfør og søstera mi og samboer litt småbrisne i baksetet hehe. 

"De tre musketeer"


Vi er inne i vårt aller siste gjøremål i studiet; feltbesøk, utarbeide rapport og fremføre for klassen. Jeg var lenge på kanten til å droppe utav studiet pga for lite oppmøte til de obligatoriske timene, men har jaggu meg klart å henge med til tross for utfordringer på dette området. Mestringsfølelsen er ubeskrivelig. 

Jeg har også meldt meg opp på et prosjekt kalt "Nattergalen". Har erfart at det å være aktiv og engasjere seg, hjelper meg utrolig mye med tanke på problematikk knyttet til PTSD. Nattergalen er et prosjekt hvor man jobber tett sammen med SFO-barn som har enten en eller to foreldre med innvandrerbakgrunn. Vi møtes en gang i uken ca., og finner på kjekke ting sammen med barna! Lærerikt, utfordrende og gøy!Jeg er så heldig som er såpass sterk nå, at jeg klarer å pushe meg selv til å tre litt utav komfortsonen og rette fokuset utover meg selv og tankene mine. Alt jeg sitter igjen med er egentlig en stor takknemlighetsfølelse knyttet til hvor langt jeg har kommet.

...kan jeg, kan du!


#blogg #hverdag #musikk #personlig #samfunn #skole #jobb #prosjekt #nattergalen #barn #sosionom #sosialtarbeid #student #aktiv #høst #november #oppdatering #styrke #mental #helse #ptsd #angst #håp #betterdays

5 kommentarer

spisogspar

07.11.2017 kl.22:45

Så bra at det går mye bedre med deg <3 Det hjelper mye på psyken å jobbe med mennesker eller å engasjere seg i noe, det har jeg selv erfart :)

Victoria Larsen

07.11.2017 kl.22:51

Godt å høre at det går bedre med deg!! Koselig :-)

julietalivstil

07.11.2017 kl.23:01

Koselig☺

Helene

08.11.2017 kl.00:51

Så kjekt å lese at det går bedre med deg, og ikke minst at du kjenner på en så god mestringsfølelse! Lykke til med Nattergalen, det hørtes forresten veldig spennende ut:) Låten var også veldig fin! God klem til deg<3

Isabelle Nathalie

08.11.2017 kl.08:31

Først og fremst vil jeg bare si tusen takk for en hyggelig kommentar av deg <3

Ogsåå må jeg jo nesten si at du virker himla sterk selv, og gratulerer med å føle på mestringsfølelsen av at du faktisk klarer å stå på når det trengs!! Du er flink. Stå på videre også.

Skriv en ny kommentar

sterkimegselv

sterkimegselv

23, Stavanger

En hverdagsblogg om psykisk helse, musikk, studie- og arbeidsliv, kosthold og trening. Jeg vil si jeg har fått mye livserfaring tross relativt ung alder. Etter en vanskelig ungdomstid med mye motgang, har jeg funnet ut at jeg, tross alt, faktisk er sterk i meg selv. Håper jeg kan bruke disse erfaringene til noe positivt også på denne bloggen, ved å inspirere deg som leser.

Kategorier

Arkiv

hits